© Mariken Zwart, 2005-2023. Alle rechten voorbehouden.
Home
Een helende tekst is een speciaal voor jou geschreven tekst die genezend werkt, een balsem voor je ziel. Je kunt het ook een persoonlijk gebed of een persoonlijke meditatie noemen.

De bedoeling is de (korte) tekst elke ochtend en avond rustig door te lezen. Wanneer je dit met aandacht doet, werken de helende woorden steeds dieper in je door en kunnen zo transformerend inwerken op je onzekerheden, verdriet, kwetsuren, angsten of pijnen. Je wordt gesterkt op juist die punten die voor jou essentieel zijn.

Elke tekst is uniek want hij wordt speciaal voor jou geschreven. Ik stem me op je af en zoek de woorden die voor jou ten diepste ondersteunend, bemoedigend, helend, troostend, versterkend en genezend werken. Die je je weer veilig doen voelen en geliefd. Die je vertrouwen weer doen opleven en je hoop, zodat er weer ruimte komt in je gedachten en je je weer durft te openen.
Om je een indruk te geven volgt hieronder, met toestemming van de cliënte voor wie het gemaakt is, een voorbeeld van zo'n persoonlijk gebed:

"Ik ben een kind van God.
Ik kan loslaten wat mij niet langer dient, en dat doe ik nu.
Ik kan ontvangen wat goed is voor mij.
Ik vul mijn hart, mijn lichaam, mijn aura en mijn huis met liefde.
Al het goede komt naar mij toe.
Ik ben niet alleen. Ik vraag om hulp en stel mij daarvoor open.
Ik vraag om kracht en gezondheid en stel mij daarvoor open.
Alles is goed. Liefde omringt mij en ik stel mij daarvoor open.
Ik ben veilig in Gods handen.
Ik ben een geliefd kind van God.
Ik bedank mijn lichaam voor alles wat het voor mij doet en ik vul het met liefde en waardering.
Ik zegen mijn huis en vul het met liefde.
Ik geloof in mijzelf, ik ben waardevol en goed.
Ik geloof in de hulp die mij bijstaat.
Ik vraag nu om hulp bij ………………
Ik zegen dit verzoek en laat het los.
Alles wat mij niet meer dient laat ik nu los en ik stel mij open voor het nieuwe en goede, in vol vertrouwen."

Niet iedereen kan uit de voeten met het woord "God". Daarom kun je bij het bestellen van een helende tekst aangeven of je dit woord wel of liever niet in de tekst wilt hebben. Als alternatieven kun je denken aan Bron, Oorsprong, Oneindige Liefde, Eenheid, Waarheid, Kosmos en Universum.

Omdat ik me volledig op je afstem om een helende tekst te kunnen maken die voor jou weldadig werkt, vraagt dit type consult van mij qua inspanning en concentratie hetzelfde als het doen van een healing op afstand. De prijs voor een persoonlijke tekst is dan ook hetzelfde als voor een healing. Hier kun je een helende tekst aanvragen.