© Mariken Zwart, 2005-2021. Alle rechten voorbehouden.
English
Naast healing op afstand, geef ik ook healings in persoon. Ik doe dit samen met mijn partner Marcel.

Wat is de beste keus: een healing op afstand of een healing in persoon?
Hoe gaat een healing in persoon in zijn werk?
Wat zijn de kosten?
Routebeschrijving.
Vraag een healing in persoon aan.


Wat is de beste keus: een healing op afstand of een healing in persoon?
Het ligt er eigenlijk puur aan wat je het prettigste vindt. In principe kan alles wat op afstand gedaan kan worden, ook in persoon gedaan worden en andersom. Het voordeel van een consult op afstand is dat het je geen tijd kost. Het voordeel van een consult in persoon is het persoonlijke contact en de ervaring van het consult. Dus het is een kwestie van jouw persoonlijke voorkeur.
Hier en hier kun je meer lezen over een consult op afstand.

Hoe gaat een healing in persoon in zijn werk?
Je vraagt een sessie aan op de pagina 'Boek een consult' en we maken een afspraak voor een dag en tijd dat je op consult komt. Reken voor het consult ongeveer een uur met een uitloper naar 5 kwartier. Het consult vindt plaats in Amsterdam Oud-West, aan de Van Bossestraat 53-C. Hier is een routebeschrijving.

Ik doe het consult samen met mijn levenspartner Marcel. We beginnen natuurlijk met een gesprek over het probleem of de vraag waar je voor komt, onder het genot van een kopje thee. De behandeling bestaat uit een 'hands-on healing'. Je gaat, met je kleren aan, op de behandeltafel liggen en Marcel en ik plaatsen onze handen op je lichaam om de op jou afgestemde  healingenergieën door te geven. Tijdens deze behandeling stellen we wellicht ook wat vragen of geven inzichten door die we ontvangen. Na afloop praten we nog even na.

Dit is wat Marcel over deze consulten zegt:
Mijn belangrijkste motivatie om healings te geven is dat ik getuige mag zijn van wonderen. De grote en kleine wondertjes waar ik op doel worden niet gemaakt of gedaan en zij kunnen niet op bestelling geregeld worden.
Aan de hand van vragen over lichamelijke of psychische klachten gaan we samen met de cliënt op zoek naar wat daar allemaal achter kan zitten. Vaak komen de cliënt en wij voor verrassingen te staan, doen we ontdekkingen die enorm bevrijdende effecten hebben.
Ik geloof persoonlijk niet, dat het verwerven van inzicht de garantie geeft dat de klacht definitief voorbij is. Wel ben ik overtuigd van de genezende werking van dieper begrip, dat niet alleen op mentaal maar ook op emotioneel niveau doorwerkt.
Om dit te bereiken is het belangrijk dat je je tijdens de sessie veilig voelt. Die veiligheid bieden wij graag, zodat je erop kunt vertrouwen dat we aan jouw kant staan.

Wat zijn de kosten?
De prijs van een healingsessie in persoon is € 85,-, contant te voldoen na afloop van het consult of vooraf over te maken naar deze rekening. Helaas wordt dit niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Vraag een healing in persoon aan
Hier kun je een healing aanvragen.


Home
Let op
Neem bij gezondheidsklachten of -vragen altijd contact op met je huisarts. Een healing kan je geestelijke, emotionele en lichamelijke welzijn bevorderen en bijdragen aan het genezingsproces. Healing is echter geen medische behandeling noch een medische diagnose en pretendeert dat ook niet. Neem te allen tijde verantwoordelijkheid voor je gezondheid door een arts te raadplegen wanneer je gezondheidsklachten hebt of je ergens zorgen over maakt.