Healing - ontvang healingenergie die positief inwerkt op een probleem of situatie

Wat is healing?
Welke problemen zijn geschikt voor healing?
Hoe effectief is healing?
Wat zijn healingenergieën?
Is healing veilig?
Hoe gaat een healingconsult in zijn werk?
Nieuw: healing in persoon
Boek een healingconsult


Wat is healing?
De term 'healing' is Engels en betekent 'genezing'. Er valt een breed scala aan benaderingen en technieken onder de verzamelnaam healing. Energetische healers, zoals ikzelf, gebruiken healingenergieën om genezings-bevorderend te werken. In reiki bijvoorbeeld wordt genezende energie aan de ontvanger doorgegeven via de handen van de healer.
Energieën kunnen echter ook doorgegeven worden via de geest, waarbij de healer de innerlijke zintuigen gebruikt ('helder'zien, 'helder'voelen, 'helder'weten, etc.). In dat geval zijn lichamelijke nabijheid en aanraking niet nodig. Dit is healing op afstand.

In mijn healingwerk heb ik mijn eigen stijl en methode van healing ontwikkeld, die ook nog steeds in ontwikkeling blijft. Ik ben daarbij mede geïnspireerd door een groot aantal benaderingen die ik ben tegengekomen in de vele workshops en cursussen die ik in de loop der jaren heb gevolgd en de talloze boeken die ik op dit gebied gelezen heb. Ik werk met respect voor de cliënt en voor waar deze in zijn/haar leven is en mee worstelt. Ik werk met hoge, zuivere energieën uit de Rijken van Licht en Liefde. In een healingsessie kijk ik wat er zich aandient, wat er nodig is. De ene keer kan het gaan om een vorig leven, waarin een bepaald probleem zijn oorsprong vindt. Een andere keer gaat het wellicht om hele concrete adviezen, bijvoorbeeld op het gebied van voeding. Bij een volgende cliënt kan het zijn dat er adviezen gegeven worden m.b.t. hoe men op een andere manier met een bepaald probleem kan omgaan. Soms is er sprake van entiteiten of energetische implantaten die in een healing weggehaald kunnen worden. Zo is elke sessie verschillend; ik doe niet aan standaard-benaderingen maar kijk bij iedereen wat zich bij deze specifieke persoon aandient en wat behulpzaam is. In ieder geval wordt er in elke healingsessie met behulp van healingenergieën ondersteunend en waar mogelijk oplossend of genezend ingewerkt op het actuele probleem.

Welke problemen zijn geschikt voor healing?
Elk lichamelijk of gezondheidsprobleem kan positief beïnvloed worden door een healing. (Let op: lees de vrijwaring.) Healing kan een ondersteuning bieden bij elke reguliere behandeling, maar ook bijvoorbeeld wanneer je een operatie moet ondergaan of tijdens je herstel. Maar het is niet beperkt tot deze categorie. Angsten en andere psychische of emotionele klachten reageren eveneens goed op healing. Healing is ook heel geschikt voor kwesties met betrekking tot je levenspad, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Dingen die steeds terugkomen in je leven zijn eveneens goede onderwerpen voor een healing.
Kort gezegd is healing het direct inwerken op problemen met behulp van hogere energieën.  

Hoe effectief is healing?
Verschillende healingbenaderingen en -technieken zijn boeiend en werkzaam. In wezen zijn het echter gereedschappen en daarmee slechts een deel van het verhaal. In mijn visie is het belangrijkste in healing de intentie en het bewustzijn van de healer, en, even belangrijk, hoeveel degene die healing ontvangt kan (of wil) toelaten. Dit samen bepaalt m.i. het resultaat van een healing.
Hoe goed een healer ook mag zijn, hij/zij kan niet iets voor jou doen wat jij niet toestaat. Dus hoe effectief is healing? Zo effectief als de intentie en het bewustzijn van de healer en de openheid van de ontvanger toelaten. Met andere woorden: een healing is meer een samenwerking tussen twee personen dan iets dat een healer bij een ander 'doet'.
Gelukkig vindt deze samenwerking voor het grootste deel plaats in de hogere lagen van bewustzijn, in de Rijken van Licht en Liefde. Daar komen jouw en mijn Hoger Zelf bij elkaar om samen te werken aan de healing, terwijl wij als personen samenwerken aan de healing hier op aarde, in onze realiteit. In die Rijken van Licht en Liefde vindt het grootste deel van de healing plaats. Dat komt goed uit, want jouw en mijn Hoger Zelf weten veel meer dan jij en ik. Daarom zijn er in healing zulke prachtige dingen mogelijk en kunnen er geweldige resultaten ontstaan.

Wat zijn healingenergieën?
De genezende energieën die ik in mijn healingwerk gebruik, komen uit de Rijken van Licht en Liefde. Ze worden aangereikt door Engelen en andere hogere wezens, in samenwerking met jouw en mijn Hoger Zelf en toegespitst op jouw specifieke behoeften. De healings die ik geef worden gekenmerkt door onvoorwaardelijke liefde, vergeving, zachtheid, zuiverheid en transformatie. We maken schoon, ruimen op, mesten uit, lossen op, vereffenen schulden, ronden onafgemaakte zaken af, ontbinden ongewenste en verouderde contracten, sluiten vrede, schenken vergeving, vergroten ons begrip, laten los in liefde, openen ons hart, bevrijden onszelf en anderen en komen verder. Op grond van kosmische wetten werken de energieën alleen voor het hoogste goed van alle betrokkenen en wordt de vrije wil van degene die de healing ontvangt te allen tijde volledig gerespecteerd.

Mijn taak, als de healer, is om de hoogste en zuiverste energieën in de healing in te brengen. Met mijn innerlijke zintuigen neem ik waar wat er in de healing gebeurt en kan ik bijsturen. Ik zoek naar de kern van een probleem en let op dat we alles doen wat nodig is.
Jouw taak, als de ontvanger van de healing, is om zoveel mogelijk open te staan voor de healing. Dan ben je zo open mogelijk voor de geschenken van de Liefde en kunnen zoveel mogelijk hogere healing-energieën jou bereiken en voor je werkzaam zijn.

Is healing veilig?
Healingenergieën komen uit een hoge bron en kunnen je nooit kwaad doen of schade toebrengen. Ze kunnen je nooit iets 'laten doen' wat je niet wilt en kunnen niet tegen je wil in werken of iets doen wat jij niet toelaat of waar je niet aan toe bent. Ze kunnen ook geen karma veroorzaken. In tegendeel, ze lossen karma op.
Het ontvangen van een healing is volkomen veilig.
Voor ervaringen van anderen met healing kun je
hier klikken of klik op de link "Reacties van cliënten" linksboven op elke pagina.

Hoe gaat een healingconsult in zijn werk?
Na ontvangst van je aanvraag en betaling doe ik binnen 7 -14 dagen (afhankelijk van de wachtlijst; kan ook eerder zijn) een healing op afstand voor je. Voor de werkzaamheid van de healing is het niet van belang om te weten wanneer de healing precies gedaan wordt. Echter, indien je dit wilt kun je de healing ontvangen op een door jou gekozen moment. Je kunt hiervoor kiezen als je het leuk vindt om de healing bewust mee te maken. Kies dan een datum en tijd ergens in de komende 14 dagen na het bestellen van je healing waarop je 30-60 minuten de tijd hebt om rustig te gaan zitten of liggen en geef dit aan op de pagina 'Boek een consult' in het vak 'Beschrijving van de situatie'.
Na afloop van de healingsessie stuur ik je per e-mail een verslag waarin ik vertel wat er tijdens de healing is gebeurd en welke adviezen ik eventueel voor je heb doorgekregen. Mogelijk krijg je dan ook wat 'huiswerk' om te doen en zo nodig bespreek ik of een vervolgsessie aan te raden is.

Nieuw: healing in persoon
Tegenwoordig geef ik naast healings op afstand ook consulten in persoon. Hier lees je er alles over.

Boek een healingconsult
Als je een healingsessie wilt bestellen, klik dan nu hier of klik op de link "Boek een consult" linksboven op elke pagina.


Home
Let op
Neem bij gezondheidsklachten of -vragen altijd contact op met je huisarts. Een healing kan je geestelijke, emotionele en lichamelijke welzijn bevorderen en bijdragen aan het genezingsproces. Healing is echter geen medische behandeling noch een medische diagnose en pretendeert dat ook niet. Neem te allen tijde verantwoordelijkheid voor je gezondheid door een arts te raadplegen wanneer je gezondheidsklachten hebt of je ergens zorgen over maakt.
© Mariken Zwart, 2005-2021. Alle rechten voorbehouden.
English