Wat houdt een huisreiniging in?
Aardstralen
Wat kost het?
Bestel een huisreiniging


Wat houdt een huisreiniging in?
Een huis reinigen, niet met een emmer sop maar met een energetische tornado! Bij wijze van spreken. Hoewel deze beschrijving er eigenijk niet ver naast zit. Wist je trouwens dat als je concreet aan het schoonmaken of opruimen bent, je ook oude energie verwijdert? Maar deze huisreiniging op afstand gaat nog wat verder.

Voel je je niet senang in je huis? Heb je het gevoel dat er iets 'hangt' waar je niet precies de vinger op kunt leggen? Zijn er opvallend koude plekken in je huis die je niet logisch kunt verklaren? Dan kan een huisreiniging je helpen.

In een pand (elk soort: woning, winkel, kantoor, noem maar op) kan oude of onaangename energie hangen. Dit kan te maken hebben met de plek waar het gebouw staat of met gebeurtenissen die er in het verleden hebben plaatsgevonden.
Ook kan er simpelweg 'oude' energie hangen die niet prettig is, gewoon omdat deze oud is. Net zoals je af en toe lekker de ramen wilt openzetten in je huis moet de boel ook energetisch doorstromen, anders gaat de energie stagneren en dat voel je. Dingen gaan moeizaam of lukken niet, er hangt een zware sfeer, je wordt moe en loom in zo'n ruimte of er komt bijna niets uit je handen.

Een huisreiniging kan daarom heel fijn zijn bij het betrekken van een nieuwe woning. Zelf zul je al heel veel van de oude energie weghalen als je gaat schoonmaken, schilderen en inrichten. Maar het kan een heerlijk cadeau zijn aan jezelf om het huis tevens energetisch te laten reinigen.

Dit kan ook een leuk cadeau zijn voor iemand anders die gaat verhuizen! Je kunt bij mij een cadeaubon voor een huisreiniging kopen (hier).

Soms is er meer aan de hand en heb je het gevoel dat je niet de enige bewoner(s) bent! Dat kan, er kunnen entiteiten of dolende zielen in een pand aanwezig zijn. Tijdens een huisreiniging werk ik samen met 'mijn' Engelen, die dolende zielen en entiteiten kunnen weghalen en naar de voor hen beste plek brengen.

Dus: of je nu gewoon een lekkere opfrisbeurt wilt voor je woning of je winkel of dat je het gevoel hebt dat er een probleem is dat je niet echt 'hard' kunt maken, in beide gevallen is een huisreiniging de ideale oplossing.

Ik doe een huisreiniging in principe op afstand, maar indien je dat liever wilt kan het ook ter plekke.


Aardstralen
Als je vermoedt dat je last hebt van aardstralen, dan zijn er twee mogelijkheden om deze te verhelpen:
1) bestel een huisreiniging om de aardstraal te neutraliseren;
2) bestel een stralingsneutralisatie, waarbij behalve de aardstraal ook alle andere vormen van straling (van de wifi, mobieltjes, draadloze telefoons, babyfoon, etc.) worden geneutraliseerd. Kijk hiervoor op de pagina Straling neutraliseren.


Wat kost het?
Een huisreiniging op afstand kost € 65,-.
Een huisreiniging ter plekke kost € 120,-.
Bij een 'huis'reiniging van een winkel, kantoor, bedrijf, school, etc. zijn de kosten afhankelijk van de grootte van het gebouw.


Bestel een huisreiniging
- als je in Nederland woont: klik hier
- als je buiten Nederland woont: klik hier


Home

English
© Mariken Zwart, 2005-2021. Alle rechten voorbehouden.