Reacties mbt healing/channeling
Reacties mbt stralingsneutralisatie/aardstralen
Reacties mbt een vergevingstraject


Reacties n.a.v. healing/channeling
(NB:de  channelings zijn inmiddels vervangen door de helende teksten)

Hi Mariken,
je hebt mij een tijd geleden een reading gegeven en ik wil je laten weten dat de gordelroos die ik heel regelmatig had, niet meer is teruggekomen, sinds ik het advies van je helpers ben nagekomen om dagelijks kelp te slikken!!! Ik ben daar ontzettend blij mee en wil jou daar graag van laten meegenieten, dus bij deze, liefs en groet
________________________

Ik vind het echt heel bijzonder dat jij als een soort van doorgeefluik de moeite neemt om dit door te geven aan je medemens. Voor mij is het onbeschrijflijk waardevol dat ik dat door mag krijgen.
________________________

Wat echt bijzonder is bij het lezen van het verslag is het gevoel dat ik er bij krijg. Het gevoel dat er voor me wordt gezorgd.
________________________

Ik vond het een fijn verslag waar ik ook echt wat mee kan, ik herkende een en ander ook meteen.
Treffend was ook het deel over de moeder van X, heel bijzonder!
________________________

"Wat zal ik zeggen...wow...Dit is echt genieten. Toen ik gistermiddag met de honden ging lopen liep ik echt zo met een smile van oor tot oor, haha.
Ik heb alles aandachtig gelezen en vandaag weer en nog heb ik niet alles opgenomen. Het is zo intens. Ik leer heel veel van wat ze me via jou vertellen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Het is prachtig en ik hoop dat ik ooit zelf bij machte ben om contact te leggen met mijn gidsen en de engelen.
En dan mijn ziel. Het is zo mooi en ik kan me er zo in vinden. Ik word er ook emotioneel van als ik het lees.
Ik ben jou ontzettend dankbaar dat je me dit hebt kunnen (door)geven. De wetenschap dat er zoveel liefde en wijsheid om mij heen is en dat de negativiteit door de engelen is weggenomen maakt me zo dankbaar."

________________________

"Ik heb het net doorgelezen en kreeg een brok in mijn keel omdat jij precies de vinger op de wond legt. Bedankt voor het advies en ik ga er zeker aan werken."
________________________

"Het lijkt alsof ik in een stroomversnelling ben geraakt wat betreft positieve gevoelens. Ik ben zo opgelucht, zit in een soort lente flow na jouw healing en je channeling, een kinderlijk blij gevoel.
Ik vind het heel mooi wat je in het healingverslag over de zielenafspraak met mijn ouders schrijft, waardoor ik veel begrip en liefde voor hen voel, dat had ik sowieso wel, maar vooral rationeel en nu voel ik het. En ook acceptatie naar mezelf.
Ik ben zo blij dat jij op mijn pad bent gekomen!
Ik heb heel veel zin in de toekomst, heb veel plannen voor mijn laatste levensfase, waarbij deze onthechting mij heel veel helpt.
Nogmaals heel erg bedankt.
Lieve groeten."
________________________

"Bedankt voor de healing en het healingverslag! Ik heb duidelijk even tijd nodig om het een en ander te laten bezinken. Maar wil je ook alvast vertellen hoe mijn ervaringen tot nu toe zijn. 
Het verslag zelf heeft mij emotioneel geraakt en ik ervaar dat dat ook nog aan het doorwerken is in positieve zin. Door ook in relaties met andere mensen meer mezelf te zijn. 
En wat mijn overgevoeligheid voor chemische stoffen betreft: Ik probeer voorzichtig steeds wat meer situaties uit waarin ik mij blootstel aan chemicaliën. Dus ik probeer de grens steeds verder te verleggen. Sinds de healing ben ik niet meer ziek geworden. Waar ik heel erg blij mee ben!!!!
Ik ben heel blij en dankbaar met wat er is gebeurd!!"
________________________

Een amazone
"Ik zat net gisteren te denken ik moet je even een berichtje sturen. Het is ongelooflijk. Het gaat super.... We zijn er nog lang niet, maar die 'oer'- angst die er bij mij inzat is echt weg!
Toen ik je berichtje kreeg die zondag vond ik het heel frappant dat de healing precies had plaats gevonden op het moment dat ik met mijn paard bezig was (terwijl ik meestal op zondag in de ochtend mijn paard doe).
Ik dacht toen... Nou ik heb niks gemerkt...zal wel niet gewerkt hebben, en heb het naast me neer- gelegd.
Maandag ben ik met hem aan de slag gegaan (doe altijd eerst 'grondwerk' om hem ook een beetje gerust te stellen) en merkte nog niks...pas toen ik erop zat bedacht ik me opeens dat ik niet dat buikpijngevoel had gehad met opstappen, en mezelf niet zo had hoeven dwingen als andere keren. En toen ik eenmaal bezig was merkte ik dat ik voor het eerst in tijden weer echt aan het werk met hem was ipv alleen maar te denken aan alles wat eng en gevaarlijk is.
Ik kan niet beschrijven wat een opluchting en puur gelukzalig gevoel dat heeft gebracht, na 2 jaar ellende voor zowel mijn paard als mij.
Ik kan nu eindelijk mijn paard helpen met de dingen die hij eng vindt en de spanning weghalen... (En nogmaals, we zijn er nog lang niet, we hebben goede en slechte dagen, maar er zit een stijgende lijn in! Op de slechte dagen zeg ik tegen hem: "Ja sorry, de engelen laten me even in de steek" hihi).
Dus, ik ben je ontzettend dankbaar, snap absoluut niet hoe het kan, wat je precies doet, maar wou maar dat ik veeeeel eerder deze hulp had gezocht. Het heeft dus absoluut geholpen!"
________________________

"Een channeling aanvragen is een spannende onderneming.
Ik had een essentiële vraag over mijn leven, een vraag die in verschillende periodes terug bleef komen. Eigenlijk een vraag die iedereen kent, over
je levensvervulling.
Na tijden van tobben en praten en andere hulp, bracht Mariken uitkomst in de vorm van een channeling.
De tekst die ze me stuurde is me nog steeds zeer waardevol en ik herlees hem regelmatig.
Toen ik de channeling ontving heb ik de tekst drie keer gelezen. De eerste keer was ik (te) zeer geroerd. Ik las de prachtige woorden, vol van waarachtig-heid en liefde tussen mijn tranen door.
Daarna las ik de tekst weer om te zien wat er nou echt stond. De gidsen hadden een duidelijke boodschap en hadden het echt over mij en de problemen waar ik tegenaan loop. Ze sloegen de spijker op de kop! Maar gaven eveneens de setting van mijn problemen aan en de manier hoe er mee om te gaan en dat alles met een liefdevolle blik en vol vertrouwen.
De derde keer dat ik de tekst las, dacht ik echt (kritisch) na over de woorden. Al met al een echt proces dus!
Uiteindelijk ben ik gewoon heel blij met de channeling, ben ik blij met de woorden, voel me "lichter" en meer "gedragen". Een soort acceptatie is gekomen, meer rust in mijn bestaan zoals het nu is. Iets dat ik heel erg heb gezocht, is me geschonken.
Elke keer als ik het even niet meer weet, kan ik de channeling teruglezen en me laven aan de wijze, hartverwarmende en versterkende woorden! Een (belang)rijk bezit! Ik gun het iedereen!!"
________________________

"Een paar dagen na de healing / channeling werd ik 's morgens wakker en had het gevoel opnieuw geboren te zijn. Een heel diep en stil gevoel van binnen. Alsof ik helemaal samenviel met mezelf... Een diepe aanwezigheid bij mezelf."
________________________

"Ik was zeer verrast niet alleen door de inhoud van de boodschap maar ook door de uitgebreide zorg die jij hebt besteed aan het overbrengen daarvan. Door de manier waarop jij formuleert, de details waarin je treedt, de herhaling van de boodschap en de liefde die door alles heen klinkt komt de boodschap indringend bij me aan. Daarvoor wil ik je heel hartelijk bedanken. Ik ervaar het werkelijk als een geschenk van jou, en van de gidsen."
________________________

"Sta nu veel rustiger en met meer acceptatie  in mijn leven. Heel erg fijn."
________________________

"Na afloop van de healing voelde ik me lichter. Ik heb duidelijke, concrete antwoorden gekregen. Het effect van de healing werkte daarna nog door, wat ook fijn was. Het gaf mij een ondersteuning in hetgeen ik op dat moment nodig had."
________________________

"Mariken, ik ben heel erg blij, jou 'gevonden' te hebben. Voor mij is wat ik van je krijg een hele grote steun, heel warm, heel gezien,  het voelt heel zuiver aan (zonder oordelen) met veel respect."
________________________

"Ik ben bijzonder blij met de channeling die ik van je mocht ontvangen.
Een intense, positieve energiestoot heeft zich meester van mij gemaakt nadat ik de channeling op me heb laten inwerken. De wijze waarop jouw gidsen hun boodschap aan mij duidelijk maken ervaar ik als zeer prettig, ze raken de juiste snaar. Het zet iets in gang waar mijn leven rijker van wordt; ik ben jouw gidsen zeer dankbaar!
Ik ga nu met heel veel plezier hiermee aan de slag."
________________________

"Ik wil je bedanken want het heeft zeker geholpen. Ik slaap weer goed zonder te liggen piekeren."   
________________________

"Na een weekje de channeling te hebben laten bezinken realiseer ik me wat mijn levensdoel is. Hiervoor ben ik jou én de gidsen zeer dankbaar."  
________________________

"De channeling die ik van je heb mogen ontvangen heeft me o.a. doen beseffen dat de thuis- en werksituatie erg belangrijk voor me is.
De thuissituatie is door de gidsen glashelder weergegeven, ik heb daar ongelooflijk veel aan gehad."
________________________

"De channeling van vorige week heeft me heel blij gemaakt.
Het alwetende inzicht van de gidsen is op zo'n prettige manier door deze gidsen via jou verwoord dat mij volstrekt duidelijk is geworden waar het om draait.
De snaar is helemaal geraakt, mede door de "toon" die werd gebruikt door de gidsen, zeg maar de geschreven intonatie.
Deze toon kwam tot uiting in de motivatie van hun antwoorden; de impact van deze antwoorden is daarom heel groot, omdat ik precies aanvoel wat daarmee bedoeld wordt. Het lijkt alsof de gidsen op dezelfde energiegolf aan het uitzenden zijn, en wel glashelder. Waarbij ze me ook aanmoedigen.
Aanmoedigen om mijn gevoel, wat nog wel eens verwarrend voor mezelf was, te vertrouwen. Nou, ik kan je zeggen dat dit gevoel met deze channeling onverwoestbaar is gegroeid.
Ik had het echt nodig, en voor het feit dat de gidsen dit allemaal tegen mij wilden zeggen ben ik ze héél dankbaar.
Mariken, jij heel erg bedankt voor de prettige vormgeving van de channeling en de moeite en tijd die je erin gestoken hebt!"
________________________

"Ik wil nog graag even laten weten hoe het nu gaat met M. Ruim 3 weken geleden heb je haar een healing gegeven. Het gaat nu veel beter met haar. Die langdurige intense moeheid is over. Waar ik vooral heel erg blij mee ben is dat ze veel meer zichzelf is, contact met haar is veel fijner nu. Ik denk nog dagelijks hoe fijn het is dat je haar zo goed behandeld hebt."
________________________


"Hallo Mariken,
Ik wil je als eerste ontzettend bedanken dat je samen met mijn gidsen voor mij de healing hebt gedaan. Het verslag wat je stuurde klopt precies. Ik vond het zo'n mooi verslag en het heeft me veel inzicht en houvast gegeven. De situatie waarin ik met X zit is voor mij hierdoor glashelder geworden en mijn houding hierin ook."
________________________

"Ik wil je ontzettend bedanken dat je er voor me was. Woorden zijn niet genoeg om je te laten weten hoeveel ik aan jouw healing heb gehad en het blijft doorwerken. Ik voel me sterker en gesteund door jouw healing en het verslag, ik lees het nog heel vaak na. De healingsessie is zeer zeker geslaagd."
________________________

"Na de lezing van het healingverslag en de channeling was mijn eerste gevoel er een van dankbaarheid en verwondering en het was heel herkenbaar.
Het healingverslag gaf me warmte en ruimer inzicht in mezelf.
Zoals je zelf aangaf was de channeling na de eerste lezing iets meer verrassend en confronterend.
Na meerdere lezingen kon ik de liefde voelen en de warme betrokkenheid op mijn levensweg en had ik de moed verzameld om hiermee verder op weg te gaan.
Met veel dankbaarheid en warmte voor jouw inspanningen, .... "
________________________

"Ik ben erg dankbaar voor de healing die ik van Mariken heb ontvangen, het heeft mij enorm geholpen. Wat naar voren kwam in het verslag, klopte precies, het ging over mij. Ik heb nu een middel om zowel mijn onzekerheid als allergie-klachten onder controle te houden. Ik voel mij sterker en de healing is daarbij mijn houvast!"
________________________

"Hey Mariken,
Ik voel me vandaag erg licht in mijn lichaam, het is een heerlijk gevoel.
Wat klopte alles van de healing, ik ben verrukt!!
Ik had tijdens de healing yoga, en ik voelde mijn hartchacra aan de achterkant erg goed, pijnlijk.
We hadden ook een aardingsoefening, en ik had een GOUDEN boomstengel naar het midden van de aarde gebracht. Jij had goud, en bij mij was het goud. Geweldig.
Ik loop iedere ochtend in het bos, en voelde vanochtend dat ik lichter liep, en het gevoel "ik ben hier echt helemaal".
Ik ben je enorm dankbaar, nu al en ik heb het gevoel dat het me nog veel gaat brengen!!
Ik dank de engelen en mijn voormoeder, omdat ik de liefde nu totaal mag voelen, "ik ben thuis"."
________________________

"Hartelijk dank Mariken !
Het voelt héél oké en zuiver en bevestigt mijn eigen gevoel daarrond, maar de twijfel (als moeder) om deze stap daadkrachtig te zetten.
Ik ben dankbaar dat je zomaar op mijn weg kwam, om me een extra duwtje in de rug te geven !
Namasté!"
________________________

"Lieve Mariken, dank je wel voor jouw bemiddeling bij de Gidsen en Engelen. Bij 'toeval' kwam ik op jouw site terecht en bestelde meteen, zonder mijn gebruikelijke twijfel en reserve, een healing/ channeling. Het moest zo zijn. Wat sluimerde is nu ontwaakt...
Hartegroet"
________________________

Een musicienne
"De healings- en channelingsverslagen hebben diepe indruk op mij gemaakt.
De Gidsen raken een diepe kern in mij, en ik ben erg dankbaar voor hun benadering. Soms lees ik een paar dagen niet, en soms lees ik het verslag weer eens, om de woorden diep in me door te laten dringen. Ik heb veel steun aan hun  liefdevolle woorden. Ik voel me rustiger, en voel me beter in mijn bovenarmen.
Maar ik ben hoogst verwonderd wat er allemaal uitkomt, want "genoeg zijn", succes toelaten, in mezelf geloven, spelen vanuit mijn eigen beleving, zijn dingen waar ik van binnen erg mee bezig ben, maar doordat het er nu zo duidelijk staat, maakt dat het op een of andere manier heel duidelijk voor me wordt.
Het is heel fijn dat ik het vaak kan herlezen.
Ik dank je van harte voor je "doorgeefkanaal zijn", en de begeleiding."
________________________

Reacties nav stralingsneutralisatie en aardstralen

Een huisharmonisatie op afstand
In augustus vorig jaar liet ik mijn huis harmoniseren en de stralingen waar ik onderhevig was neutraliseren.
Vóór de harmonisatie had ik vooral lichte verstoringen van straling in mijn huis die voornamelijk kwamen van elektrische apparatuur, ook wat aardstraling en kosmische straling.
Vóór de harmonisatie was de balans tussen de positieve en de negatieve ionen in mijn huis 15O/850, na de harmonisatie 0!:1000.
Na de harmonisatie zou ik niet meer onderhevig zijn aan ziekmakende stralingen in mijn huis, die zouden tot 0! (daarvoor 30%) gereduceerd zijn. De Boviswaarde van mijn huis is van 6000 naar 8000 BE gegaan, wat eigenlijk de beste waarde is, het negatieve effect van de straling in mijn huis zou van 30% naar 0! zijn gegaan.

Voor de harmonisatie voelde ik mij niet slecht in mijn woonomgeving want mijn huis is voornamelijk met gezonde bouwmaterialen gezet, ik weet waar de wateraders lopen in mijn huis en mijn elektriciteitsspanning gaat terug naar de schakelkast indien de schakelaar op uit staat, buiten een paar stopcontacten na en ik heb ook geen gesloten elektriciteitscircuit, geenTV, geen vaste telefoonlijn, geen microwave-oven,geen smartphone - dus scheelt al wat!
Ik voelde voor de harmonisatie wel de spanning van mijn schakelkast, mijn zonnepanelenomvormer, mijn pc, had het gevoel dat die met mijn energie aan de loop gingen, terwijl ik na de harmonisatie totaal geen spanning meer voel zelfs als ik mijn handen erop leg!

De rust die sindsdien in mijn huis hangt en over mij heb ik voordien nooit ervaren en moet eerlijk zeggen dat dit het beste is dat mij het vorige jaar is overkomen! Ik ben daardoor ook innerlijk en uiterlijk veel rustiger geworden en heb ook de indruk dat ik daardoor ook beter gewapend ben tegen de negativiteit en de stress van de buitenwereld!

Heel erg bedankt en ook dank aan diegenen die jou hierbij hebben geholpen!

________________________

Over (o.a.)  een geharmoniseerde auto
Ik ben nog steeds erg blij met de harmonisatie van mijn huis en auto!
Gisteren heb ik 9 uur doorgebracht op de etage van mijn zoon. Hij werkt daar de hele dag achter de PC, heeft een smartphone dag en nacht aanstaan en allerlei draadloze apparatuur voor zijn werk.
Ik was compleet energieloos toen ik er wegging. Bijna alsof mijn hersenen niet meer werkten. Pas toen ik mijn eigen autootje uit de P+R garage haalde en erin ging zitten, kwam ik weer tot mezelf. Echt een verademing.
________________________

"Hai Mariken,
Dank voor de harmonisatie van onze auto.
Ik merk dat ik er relaxter inzit. Erg fijn!"
________________________

Reactie van iemand die overgevoelig is voor straling
"Wat de stralingsneutralisatie betreft zijn mijn man en ik alles wat we lange tijd hebben vermeden weer aan het gebruiken. En dat is een groot feest!!!
Ik gebruik de autoradio weer en mijn tomtom en mijn mobiele telefoon.
Mijn man laat hier thuis zijn mobiele telefoon aldoor aan, zodat hij ook voor zijn werk goed bereikbaar is.
Ik ga niet meer bij allerlei electrische apparaten uit de buurt, maar ga er gewoon naast zitten.
En zit ook weer veel langer achter de computer.
Heerlijk, we ervaren het als een heel mooi kado dat we hebben gekregen! Weer zoveel meer bewegings-vrijheid en mogelijkheden."
________________________

Reactie van iemand die goed kan pendelen
“Het voelde gelijk een stuk zachter in huis en de tuin. Alsof de straling met liefde is behandeld.
Ik zit nu achter de computer en ik voel niet die straling die ik eerst altijd voelde, het is rustiger.
Nu hebben we ook WIFI maar zonder de nadelige  scherpe straling.
Ook de aardstraling is voelbaar verzacht. We slapen beter.
Frappant is dat wanneer ik pendel de pendel abrupt omdraait net buiten de poort van de tuin. Er hangt duidelijk een soort positief onzichtbaar krachten-veld precies op de kavel waar we wonen, net daar buiten is het weer negatief.
Ik deed het trucje ook met twee mobiele telefoons –mijn geharmoniseerde iphone en een gewone iphone van iemand anders– en waarachtig, ook daar weer diezelfde omslag als ik van de ene naar de andere mobiele telefoon ging. En ik was bij een ostheopaat die zei dat ik mijn mobiel niet uit hoefde te zetten omdat hij voelde dat er  een zachte energie vanaf kwam. Wonderlijk dus.”
________________________

Neutralisatie van een aardstraal en alle andere vormen van schadelijke straling, op afstand

Een cliënt in België had een aardstraal onder zijn huis en zijn erf. Hij houdt diverse dieren, waar-onder zangvogels (vinken), waarmee hij aan wedstrijden meedoet. Dit is zijn reactie na een stralingsneutralisatie op afstand:

"Hallo Mariken,
Zichtbare veranderingen op ons hof:
Een 3-tal weken na de neutralisatie begonnen mijn vinken inderdaad beter te zingen.  Mijn beste vink zong het hoogste getal van de laatste 3 jaar, 6 liedjes tekort om winnaar te zijn. Mijn Europese kwartels riepen en roepen nog steeds zeer goed.
Op vandaag woont er nog een merel met jongen in onze beukenhaag. Op bepaalde ogenblikken zaten er veel vogels in onze hof die er anders niet te zien zijn. Onze groentenhof doet het 3-dubbel zo goed ten opzichte van verleden jaar. Helaas blijkt ook de appelvlieg zich bij ons beter te voelen met als resultaat dat bijna alle appels gestoken zijn dit jaar.  Wij spuiten namelijk niets.
Mijn vriend waarover ik eerder schreef stond erg sceptisch t.o.v. de neutralisatie. Hij pendelde namelijk een paar keer van bij hem thuis en belde mij op om te zeggen dat de straling er nog steeds was. Ik had al een paar keer uitgelegd dat de stralen niet weg waren, maar dat zij niet meer schadelijk waren. Pas toen hij bij ons thuis aan de pendel vroeg of de stralen voor hem op het moment schadelijk waren, en het antwoord negatief bleek, was hij overtuigd."
________________________

"Wij kunnen zeker merken dat de stralingen geharmoniseerd zijn!!!! Slapen gaat absoluut beter!!"
________________________

"Fijn om jou te ontmoeten en heel bijzonder wat de engelen voor ons hebben kunnen doen.
Ik voel duidelijk dat die aardstralen weg zijn. Het is veel rustiger. Mijn man zegt ook dat hij rustiger heeft geslapen vannacht."
________________________

"Allereerst wil ik je vertellen dat het heerlijk voelt in huis sinds de neutralisatie. We zijn hier aan het verven en schoonmaken. Het huis is ineens weer een bron van inspiratie!"
________________________

Over harmonisatie op afstand van een kantoor
"Het is er steeds maar niet van gekomen om je feedback te geven op de harmonisatie van het kantoor. Ik werk er nu best vaak, en voel me er net zo prima als bij me thuis! Echt super blij ben ik daar alsmaar mee!
En ik zie ook dat mijn zoon vaak 's avonds op kantoor gaat werken, terwijl hij dat eerst thuis deed. Hij weet van niks, maar voelt blijkbaar ook dat het een goeie plek is.
Erg veel dank dus voor het bieden van deze geweldige mogelijkheid!"
________________________

Over harmonisatie van een mobieltje
"Ik wil je nog iets frappants mailen. Ik was vanochtend bij de tandarts die me doormeette op allergie voor bepaalde voedingsmiddelen. Ik zei: "Kun je ook mijn mobiele telefoon eronder leggen?" En ja hoor, hij testte op alle organen positief (normaal is dit altijd negatief, hij was verbaasd). Dus weer een bevestiging dat het werkt."
________________________

Reacties n.a.v. een vergevingstraject

"Hoi Mariken,
Door alles wat ik heb meegemaakt ben ik zoveel dichter bij mezelf gekomen...zoveel uitgezuiverd..
Het was absoluut een mooie en wonderlijke reis! Ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe ik begon..
Ik vind het ook best jammer om 'afscheid' van jou te nemen. Heel erg bedankt Mariken voor alles!! :)"
________________________

Contact hersteld na voltooiing van een vergevingstraject
"Het ging eigenlijk heel goed. Ik kon goed bij mezelf blijven, was totaal niet gespannen meer en was gewoon heel blij dat dit contact weer op gang was gekomen. Af en toe kwamen hun oude “streken” weer boven drijven maar ik kon er eigenlijk van binnen wel om lachen. Ik ergerde mij dus niet meer en had het diepe besef dat dit precies is wie ze zijn en dat ze vanuit hun eigen zijn ook die dingen doen waarvan ze denken dat het goed is. Ik ervaarde hoe heerlijk het is geen energie te stoppen in dat veroordelen, ergeren en kwaad zijn.
Het voelt ook echt als een transformatie, en ik had van tevoren niet durven dromen dat ik dit ook daadwerkelijk zou mogen ervaren.
Dankzij jouw hulp is dat toch gebeurd en ik ben er dankbaar voor."© Mariken Zwart, 2005-2021. Alle rechten voorbehouden.
English
Home