Marcel is astroloog en tarotdeskundige. Hij geeft persoonlijke consulten met astrologie en/of tarot, geeft les in astrologie en tarot, schrijft stukjes, geeft lezingen en maakt schriftelijke horoscopen speciaal voor kinderen. Sinds enige tijd geven we samen healings in persoon. Bovendien geeft Marcel sessies bevrijdend stemwerk en is hij beschikbaar voor coaching. 
Je kunt hem bereiken via marcelzwart@upcmail.nl.
Of neem een kijkje op zijn site: www.ontdekjepotentieel.com.

Hieronder wat reacties van cliënten van hem:
______________________________________________

Voor mij ben je een astroloog, die genuanceerd, gedreven en betrokken, soms zoekend naar het juiste woord, vanuit een rustig enthousiasme, goed weet over te brengen wat er in de horoscoop te lezen is.
Dat je daarbij soepel en aandachtig op mijn vragen ingaat en daarna de grote lijn weer oppakt.
Dat zo'n consult bij jou heerlijk is om mezelf kado te geven.
______________________________________________

Gisteren vond ik de geschreven horoscoop van mijn zoontje op de mat. Al direct op de eerste pagina was voor mij duidelijk dat het hier echt over hem ging, hoewel hij natuurlijk nog erg klein is en veel van zijn karakter nog min of meer verborgen. Toch breng jij weer zo helder onder woorden hoe ik hem beleef. Prachtig om te lezen wat voor een uniek mens er nu weer op ons pad is gekomen. Ik zal de horoscoop er ook nog vaak bij pakken omdat sommige stukken naarmate hij ouder zal worden steeds meer betekenis zullen krijgen. Zo ervaar ik dat tenminste bij mijn andere kinderen en hun horoscopen.... Ik ben erg blij met al het werk dat jij voor mij hebt verricht Marcel. Dit is voor mij een waardevolle bijdrage aan de taak die ik heb deze kinderen de wereld in te begeleiden. Dank je wel!
______________________________________________

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor al je advies, ervaring, kennis e.d. Het gaf me zoveel rust om jou te horen zeggen dat ik m'n gevoel moest volgen. Wat je zei over 'right livelihood' en dat je uiteindelijk in een amateurniveau blijft hangen als je dit zwart erbij doet, heeft me flink aan het denken (voelen!) gezet. A.s. maandag ga ik naar de KvK om me in te laten schrijven en ik heb er zo'n zin in!! Na die avond heb ik een enorme boost gekregen. Sindsdien borrelen er continu ideeën naar boven. 
Ontzettend bedankt voor je luisterend oor en je advies.
______________________________________________

Wat fijn om weer jouw nieuwsbrief te ontvangen.
Ik moet zeggen dat het zó herkenbaar is wat je weergeeft. Het jezelf laten zien, projecties en bemoeienissen loslaten, de overgangsfase .. allemaal zo duidelijk voelbaar.
Het stelt me gerust om te lezen dat je tot 'spectaculaire resultaten' kunt komen, als je maar de energie erin durft te steken en de laatste restjes (oude) angst los te laten. Zo lees ik het in ieder geval en dit past precies bij mijn huidige 'proces'.
Dank je wel voor je wijze woorden, ze komen op een mooi moment :)
______________________________________________

Bedankt voor je uitleg afgelopen vrijdag, ik vond het heel interessant en inspirerend.
______________________________________________

Nogmaals bedankt voor de extra info over de tarotlegging! Ik wil je nog even vertellen dat ik mijn stoutheid en kracht terug heb en ook de moed om mijn eigen waarheid te spreken!
______________________________________________

Hai Marcel,
Het is echt superaardig van je dat je nog wat extra info wil sturen! Ik had van de dames in Rotterdam al begrepen dat je heel goed was, maar niet dat je zo vriendelijk was hihi.
Ik ben nog niet met de brief begonnen, maar heb al wel met volle overtuiging het besluit genomen om niet meer op zijn verleidelijke aanbod in te gaan.
Het is dan even heel leuk, maar daarna heb ik toch weer verdriet en dat patroon doorbreek ik nu!
Dan heb ik ook meer respect voor mezelf.
In ieder geval bedankt voor de inzichten en het advies!
______________________________________________

Bedankt voor vanmiddag, je hebt me weer op andere benen gezet én bevestigd in wat er was.
Wat laten tarotkaarten veel zien, hé?
______________________________________________

Ik vond het  fijn en voel me in jouw duiding heel gezien.
______________________________________________

Nog regelmatig tijdens activiteiten in het dagelijks leven, flitst er een flard van jouw horoscoopduiding door mijn hoofd. Een aantal belangrijke punten zijn echt blijven hangen; een paar door directe herkenning en erkenning, een paar die nog gistend zijn. Knap, dat jij dat in een duiding kan leggen! Als ik het zo doe bij mijn klanten ben ik dik tevreden :)
______________________________________________

Bij het opruimen van mijn casette bandjes vond ik vorige week twee bandjes met mijn horoscoop consult uit 1993.!!!!
Nieuwsgierig was ik, en dus ging ik al opruimend luisteren naar wat jij bijna 25 jaar geleden aan mij te zeggen had.
En ik was geschokt en verbaasd over hoeveel van jouw verhaal ook echt in  mijn leven werkelijkheid is geworden.
En na al die jaren was het behoorlijk emotioneel voor me om het terug te horen.
Natuurlijk heb ik het in de weken na de consulten nog wel teruggeluisterd, maar na zoveel jaren hoorde ik er nu weer heel andere dingen in, die mij ook nu nog bemoedigden en ontroerden.
Ik gebruik de tarot nog altijd regelmatig, met name ook in de dromengroep waar ik in zit. Dus ook aan de tarotcursus die ik bij je heb gevolgd heb ik nog altijd veel. Ik vond het leuk je dit te laten weten.
______________________________________________

Terug
© Mariken Zwart, 2005-2018. Alle rechten voorbehouden.
English