Wat kan healing voor mij betekenen?
Een healing kan problemen in je leven diepgaand verbeteren, of ze nu te maken hebben met je gezond-heid, of dat ze emotioneel, psychisch, spiritueel, relationeel of van andere aard zijn. Helende energieën werken heel zacht en subtiel, maar met belangrijke, vaak diepgaande effecten. Deze helende energieën zijn 'hemels', zowel wat betreft waar ze vandaan komen als wat ze kunnen bewerkstelligen. 
Meer over healing ...

Waarom behandeling op afstand - is een consult in persoon niet beter?

Healing werkt prima op afstand.

Energetische genezers zoals ikzelf gebruiken energie om genezing te bevorderen. Genezende energie kan aan iemand worden doorgegeven via de handen van de healer, zoals bijvoorbeeld bij reiki. Het kan echter ook worden doorgegeven door de geest, waarbij de healer de innerlijke zintuigen gebruikt, zoals (helder) zien, helder weten, etc. Op deze wijze is het niet nodig om persoonlijk aanwezig te zijn bij de cliënt of om het lichaam van de cliënt aan te raken.


Moet ik een afspraak maken?
Het is niet nodig om een afspraak te maken voor een bepaalde dag en tijd. Voor een goede werking van de healing is het niet nodig om te weten wanneer deze feitelijk plaatsvindt.

Ik doe de healing binnen tien dagen na ontvangst van je opdracht en betaling. Als je een healing bestelt, ontvang je per e-mail een verslag van wat er in de healing is gebeurd.


Worden healings vergoed door de zorgverzekeraar?
Nee, helaas worden deze consulten niet vergoed.


En als ik nog vragen heb na het ontvangen van een healing, of iets wil bespreken?
Nadat de healing heeft plaatsgevonden, ontvang je per e-mail hiervan een verslag.
Wanneer je na ontvangst van het healingverslag vragen hebt of iets wilt bespreken, stuur mij dan eenvoudig een e-mail. Ik ben altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Ik vind het belangrijk dat je je goed voelt over de sessie die je hebt gekregen en dat alles daarvan je duidelijk is.

Home

Hoe gaat een consult in zijn werk?
---Een healingconsult op afstand
---Een healingconsult in persoon

Welke problemen zijn geschikt voor healing?

Wat kan healing voor mij betekenen?

Waarom behandeling op afstand - is een persoonlijk consult niet beter?

Moet ik een afspraak maken?

Worden healings vergoed door de zorgverzekeraar?

En als ik nog vragen heb na het ontvangen van een healing, of iets wil bespreken?

Over professionele werkwijze en ethiek
HOE GAAT EEN CONSULT IN ZIJN WERK?

Een healingconsult op afstand
Na ontvangst van je aanvraag en betaling doe ik binnen 10 dagen een healing op afstand voor je. Voor de werkzaamheid van de healing is het niet van belang om te weten wanneer de healing precies gedaan wordt. Echter, indien je dit wilt kun je de healing - en dat staat los van wanneer hij precies plaatsvindt - ontvangen op een door jou gekozen moment. Omdat er in de Rijken van Licht en Liefde geen tijd bestaat, kun je de healing ontvangen op een ander tijdstip dan hij wordt gegeven. Indien je de healing op een bepaalde dag en tijd wilt ontvangen, geef dat dan aan op de pagina 'Boek een consult' (je kunt het vermelden in het vak 'Beschrijving van de situatie'). Je kunt hier bijvoorbeeld voor kiezen als je het leuk vindt om de healing bewust mee te maken. Kies dan een datum en tijd ergens in de komende week na het bestellen van je healing waarop je ca 30 minuten de tijd hebt om rustig te gaan zitten of liggen.
Na afloop van de healingsessie stuur ik je een e-mail waarin ik vertel wat er tijdens de healing is gebeurd. Mogelijk krijg je dan ook wat 'huiswerk' om te doen en zo nodig bespreek ik of een vervolgsessie aan te raden is.

Welke problemen zijn geschikt voor healing?
Elk lichamelijk of gezondheidsprobleem kan positief beïnvloed worden door een healing. Maar healing is niet beperkt tot deze categorie. Angsten en andere psychische of emotionele klachten reageren eveneens goed op healing. Healing is ook heel geschikt voor kwesties met betrekking tot je levenspad, persoon-lijke ontwikkeling en spirituele groei. Kwesties die steeds terugkomen in je leven zijn eveneens goede onderwerpen voor een healing.
Sommige vragen zijn meer geschikt voor channeling dan voor healing. Kort gezegd is healing het direct inwerken op problemen met behulp van hogere energieën. Channeling is een advies dat wordt gegeven. Het is vervolgens aan de cliënt om iets met dat advies te doen.

Als je een healingsessie wilt bestellen, klik dan hier of klik op de link "Boek een consult" linksboven op elke pagina.
© Mariken Zwart, 2005-2021. Alle rechten voorbehouden.
English