In 1986 begon ik aan mijn spirituele reis. In de loop der jaren heb ik een groot aantal boeken gelezen, een heleboel workshops en cursussen gevolgd, veel innerlijk werk gedaan en geleidelijk mijn eigen waarheid gevonden en mijn eigen idee ontwikkeld over wat ik met mijn leven kan doen om een bijdrage te leveren aan het dichterbij brengen van de hemel op aarde voor ons allemaal.

In mijn healingpraktijk geef ik consulten op afstand en ontvang ik ook cliënten voor een healing "in persoon". Ik heb gemerkt dat healing op afstand uitstekend werkt. Bovendien is dit type healing geschikt voor elke soort vraag. Het komt erop neer dat het ontvangen van healing op afstand een uitstekende en zeer efficiënte keuze is wanneer je de kwaliteit van je leven wilt verbeteren. 

Ook het doen van een healing in persoon vind ik geweldig om te doen. Deze healings bestaan uit zogenaamde hands-on-healing, waarbij gebruik wordt gemaakt van allerlei verschillende helende energieën. Hierbij werk ik samen met mijn partner Marcel Zwart. Doordat we met ons tweeën met de cliënt werken werkt de healing nog krachtiger.

Tussen haakjes, mijn partner heet Marcel. Hij geeft "vrije intuitie consulten", stembevrijdingssessies en coaching. Zijn inspirerende wijsheid en gevoel voor humor zijn gestoeld op 30 jaar professionele ervaring. Als je hem wilt consulteren kun je hem bereiken door te mailen naar:
marcelzwart@upcmail.nl.
Of bekijk zijn website:
www.marcelzwart.com.

Dit is wat een cliënt over Marcel te zeggen heeft:

"Marcel Zwart heeft, door zijn uitgebalanceerde en zowel intuïtieve als analytische vermogen, het talent om verbanden te leggen die je diep raken in je dagelijks functioneren. Marcel reikt je ware sleutels aan om je eigen verborgen talenten te ontdekken, voor anderen zichtbaar te maken en praktisch in te zetten. Voorbeelden zijn: je eigen ingang naar meer innerlijke ruimte en een betere focus op alles wat je onderneemt. Marcel doet tijdens het consult denken aan een doordringende kracht, wiens heldere, kernachtige woorden betrokkenheid én autoriteit uitstralen. Doordat hij tevens aanwijzigen geeft waarmee je je eigen grenzen kunt bewaken, als ook tips voor bijvoorbeeld de omgang met anderen en het managen van je energieniveau, voelt hij als een vertrouwde kameraad die je loodst langs het pad van je persoonlijke groei. Verder levert hij maatwerk door in te gaan op actuele sterke veranderingen in je leven en specifieke (levens-) vragen. Een consult bij Marcel Zwart zet je voorgoed op een stijgende lijn in je effectiviteit en het vermogen tot zelfsturing in de richting van werkelijke vervulling."

Voor meer referenties mbt Marcel, klik hier.
Voor referenties mbt mijzelf, klik hier.


Home
© Mariken Zwart, 2005-2021. Alle rechten voorbehouden.
English
Hallo,

Mijn naam is Mariken Zwart en ik woon samen met mijn partner Marcel in Amsterdam. Ik ben geboren in 1957.